Příslušenství pro zahradní drtiče

FilterIconFiltrovat

Skupina uživatelů
1 z 1 Produktů

Příslušenství


EFEKTIVNĚJŠÍ PRÁCE S PŘÍSLUŠENSTVÍM PRO ZAHRADNÍ DRTIČE


Se správným a praktickým příslušenstvím k drtiči STIHL budete flexibilnější a budete moci drtit ještě efektivněji – ať už na soukromé zahradě nebo při profesionální údržbě krajiny.




Se zahradním drtičem STIHL si vždy vyberete dobře. Protože naše stroje nejenže odvádějí tu nejlepší práci samy o sobě, ale lze je rychle a snadno rozšířit o vhodné příslušenství. Například správný zásobník pomáhá podávat drcený materiál. Nebo chcete drcené rostlinné zbytky pohodlně převážet na kompost? Pak je použití zahradního drtiče dobrým nápadem. S praktickým příslušenstvím pro drtiče můžete zařízení snadno přizpůsobit svému způsobu práce.



DEJTE SVÉMU DRTIČI KOŠ – NA MULČ A KOMPOST


Jakmile váš zahradní drtič STIHL vykoná svou práci, robustní koš na drť vám usnadní přepravu rozdrcených rostlinných zbytků na kompost nebo na záhon. S košem na drť STIHL zachytíte odřezky stromů a zeleně přímo pod strojem. Praktický, robustní koš na drť je samostatně stojící a s objemem 50 l nabízí prostor pro velké množství drceného materiálu. To nejen usnadňuje přenášení drceného materiálu, ale také udržuje půdu čistou.